"Shashamane"

Jag har fått min Vinyl äntligen att funka och tänker börja sälja iväg alla pappas gamla vinyler jag fått för att köpa in nytt. Jag har redan börjat titta på massa favoriter (female voices såklart) Jag älskar Rashedas låt "shashamane" men det går inte ens att hitta ordentligt på youtube. När jag då skulle kolla vad en sådan vinyl skulle kosta...... oooh.... på aktion hittade jag den på nästan 3000 kr!!!! helt galet. Jag älskar den, men så mycket pengar lägger jag bara inte ned.. ni måste kolla den! http://www.youtube.com/watch?v=68gQpcv7d1A&feature=related
Varför den var så dyr var för att det är en dubplate, alltså specialinspelad. finns i få exemplar!



AISHA MORRISON

Jag fann en låt jag gillar med Aisha Morrison som heter "Ethiopia". Den är inspelad år 1979 i Black Ark studio. super skön! Ta och lyssna in den!


Nora Dean

Jag hittade en ny artist idag, Nora Dean. Hennes låt "greedy boy" från 1971 tyckte jag var svängig och skön. Sedan föll jag också för hennes snygga stil. Det hon har gjort med håret på bilden ovan är urläckert!
Greedy boy är producerad av Bunny Lee och släpptes av skivbolaget Gas. Hennes text handlart kort om sex. "What make's you so greedy boy? Why can't you be satisfied? " och så sjunger hon: "every minute, every hour of the night, boy, you want more".
Kolla in hennes låt: http://www.youtube.com/watch?v=hGDAFVpK5aY&feature=related

RSS 2.0